Як подивитись хто зберіг фотографію в Інстаграмі

Розробники Інстаграм постійно відстежують запити користувачів і оперативно на них реагують. Так, наприклад, з’явилася функція збереження фото, що замінила масивні папки зі скріншотами на наших смартфонах. Сьогодні ми розповімо вам про те, як дізнатися, хто зберіг ваші фото в Instagram і розкриємо секрети ще кількох корисних фішок платформи.

 

зміст сторінки

Чи можна дізнатися, хто зберігає мої фото в інстаграмі

Функція збереження фото в інстаграмі з’явилася ще в 2017, завдяки численні прохання користувачів. І, треба визнати, це була одна з найуспішніших ідей, реалізованих розробниками.

Більше не потрібно Скриня всі ці складні макіяжі та укладання, ідеї стильних дизайнерських інтер’єрів, кумедні цитати і картинки, ресторани і рецепти. Але найгірше потім шукати потрібну вам фото екрану серед тисяч аналогічних, бездумно витрачаючи свій час і засмічуючи пам’ять телефону.

Всього один клік по прапорці під фото дозволить вам отримати цю інформацію максимально просто. Більш того, ці матеріали можна систематизувати і розподілити за тематичними папок, що гранично зручно і практично.

В інстр приблизно кожні 2 тижні з’являються поновлення – іноді радикальні, іноді технічні. Відповідно, це завжди провокує бурю емоцій. На жаль, не завжди користувачі вірно трактують ту чи іншу нововведення.

Так, коли в додатку з’явилася можливість збереження фото, інтернет захлиснули пости і статті про те, що тепер відразу після натискання на прапорець власнику інформаційного матеріалу приходить повідомлення на телефон про те, хто це зробив. Поспішаємо спростувати дані чутки і сказати про те, що збереження фото жодним чином не ідентифікує вас як особистість.

Читайте також  Новий список всіх інтернет-професії 2019 року

Як в Інстаграмі подивитися, хто зберіг фото

Багато хто хоче знати, хто додає їх фото в закладки, дивиться історії, зберігає фото і відео. На жаль, в Інстаграмі не передбачено вбудованої функції, яка дозволяє подивитися нікнейми цих людей. Немає і сервісів, які надають доступ до такої інформації.

Єдиний доступний нам інструмент – статистика. Ми вже розповідали вам про те, як підключити і дивитися показники статистики. Потрібно всього лише перевести свій особистий профіль в «бізнес-аккаунт», щоб скористатися цією функцією.

У статистиці ви можете побачити кількість переглядів і збережень без вказівки конкретних імен. Дані по результатам пошуку і активностей під постами будуть доступні тільки для тих записів, які були зроблені після переходу на новий акаунт. Старі матеріали «розсекретити» не вдасться.

Дізнатися, хто зберіг фото з профілю в «Збережені»

Нас цікавить в першу чергу кнопка «переглянути статистику» під цікавлять вас фото. Натискаєте її і отримуєте інформаційне віконце, де є пункт «збереження». Кількість збережень фото або відео буквально означає кількість унікальних користувачів, які перемістили ваш пост до себе в архів. Так як програма заточена на те, щоб зберігати максимальну анонімність, більш докладних відомостей, конкретних імен або осіб ви там точно не побачите. На жаль, навіть за допомогою спеціальних програм.

Хто зберігав історії

Як ви можете помітити, подивитися збереження в інстаграмі практично нереально і Сторіс не є винятком. Більш того, в сторі відсутня функція зберегти, натиснувши на прапорець, тому фоловерів просто робить скрін екрану. Ви можете лише бачити список користувачів, що переглянули вашу історію.

Важливо знати, що хоч історії і «згорають» через 24 години, відомості про них можна подивитися в статистиці ще 14 днів тому. Можна впорядкувати історії по показам, охопленням, торкань «вперед» і «назад», виходів з історій і відповідей на них.

Читайте також  Курси дизайну онлайн і офлайн для початківців і практикуючих дизайнерів

Збереження зникаючих повідомлень

Інстаграм береже особисту конфіденційну інформацію про користувачів і з недавніх пір інформує їх про те, що хтось Скриня їх особисту переписку. Варто відразу зауважити, ця функція активна лише для зникаючих повідомлень зі спливаючих текстом «Зверніть увагу! Ваше повідомлення буде видно тільки одержувачу » .

Коли ми відсилаємо миттєве повідомлення або ж фото іншому користувачу за допомогою Інстаграм Direct, то у нас воно миттєво зникає. Фотографії та відеоролики пропадають з ящика лише тоді, коли одержувач їх відкриває.

Як убезпечити себе від крадіжки контенту

Не секрет, що Інстаграм давно перестав бути просто місцем для збереження фотографій, як це планувалося спочатку. З його допомогою можна швидко розкрутити свій бізнес або себе коханого. Але нерідко зустрічаються і шахраї. Вони крадуть контент і створюють копії сторінок. В цьому випадку можна втратити не тільки передплатників, а й довіри потенційних і існуючих клієнтів. Будь ласка, брендують свій контент, так як поіменно побачити список тих, хто зберіг пост, просто неможливо.

Таким чином, потрібно підвести невтішний підсумок. Розсекретити імена користувачів, які зберігали ваш контент, нереально. Отримати всі явки і паролі – також. Тому немає ніякого сенсу витрачатися на дорогі і небезпечні програми і додатки, а користуватися статистикою і робити висновки щодо поліпшення якості текстів , фото і відео.

Степан Лютий

Обожнюю технології в сучасному світі. Хоча частенько і замислююся над тим, як далеко вони нас заведуть. Не те, щоб я прям і знаюся на ядрах, пікселях, коллайдерах і інших парсеках. Просто приходжу в захват від того, що може в творчому пориві вигадати людський розум.

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *